Oncologische fitness

Er wordt steeds meer bekend dat beweging tijdens en na behandeling van kanker positieve effecten heeft op bijwerkingen van de behandeling van kanker en de kwaliteit van leven (na kanker).
Een Fitnesstrainer Oncologie (FTO) heeft kennis over diverse vormen van kanker en de behandelmethoden. De FTO kan uw fysieke gesteldheid in kaart brengen en weet welke verschillende trainingsmethoden aansluiten op uw vorm van kanker en de behandeling die u heeft ondergaan.
Door eigen ervaringen met deze ziekte heb ik onwijs veel geleerd en interesse in dit onderwerp gevonden. Vandaar dat ik mij in het speciaal wil inzetten voor deze ziekte (naast de andere diensten die ik aanbied).


Lifestyle coaching

Onder Lifestyle Coaching vallen verschillende aspecten. Voeding, beweging en mentaliteit vind ik de belangrijke sleutels tot een goede leefstijl. Om deze reden bied ik verschillende manieren van lifestyle coaching aan.

Personal Training
Dit is 1-op-1 training waarbij we de precieze doelen vaststellen en kijken naar de haalbaarheid van deze doelen naast het dagelijks leven wat men heeft. Hierbij worden alle drie de aspecten behandeld. Er wordt gesport en u ontvangt een voedingsschema op maat. Daarnaast wordt er tijd ingepland om mentale struikelpunten te bespreken en op zoek te gaan naar een passende oplossing.

60 minuten Personal Training: €45,-
Incl. Voedingsadvies en metingen.

Small Group Training
Een Small Group Training bestaat uit een groep van twee tot vier personen die u zelf mag samenstellen. Het voordeel van deze optie is dat de kosten voor deze training verdeeld kunnen worden onder het aantal personen. U betaalt namelijk een vast tarief per uur. De training pas ik aan op de doelen van de groep. U zult de begeleiding ervaren van een personal training. Echter zullen de doelen minder goed bereikt worden in een Small Group Training wanneer deze ver uit elkaar liggen.
Een extra optie voor meer resultaat is het bijboeken van voedingsadvies. Tijdens de Small Group Training ontvangt u een voedingsadvies op maat en wordt dit schema tijdens de training besproken. Leuk hiervan is dat het probleem waar iemand tegen aanloopt vaak in de groep kan worden besproken en opgelost.

60 minuten Small Group Training: €60,-
Incl. Voedingsadvies en metingen.

 

Groepsles Power & Mind

De les Power & Mind is gebaseerd op 30 minuten intensief bewegen (HIIT-training) gevolgd door 30 minuten bewustwording van het lichaam.

Wat is HIIT-training?
HIIT-training is een afkorting voor High Intensity Interval Training. Dit is een trainingsvorm waarbij vooral het cardiovasculaire systeem wordt getraind. De training is gebaseerd op kortdurende high intensity intervaloefeningen, afgewisseld met kortdurende pauzes van actief herstel of volledige rust.

Waarom daarna de bewustwording van het lichaam?
Een nadeel van HIIT-training kan zijn dat een stressreactie wordt geactiveerd. Het bewust zijn van deze reactie op het lichaam kan enorm helpen deze te verminderen. Tijdens deze 30 minuten van de les zullen we ons hier op richten en ons bezig houden met aandachts- en houdingstraining.

Wie kan er meedoen aan de les?
Iedereen die geïnteresseerd is in deze training is welkom! Het niveau van de training is aan te passen.

Wanneer is deze training?
De trainingen zullen 1 uur duren en gegeven worden op dinsdag- en donderdagavond van 18.00 tot 19.00 en 19.00 tot 20.00. Daarnaast zal deze training op zaterdagochtend van 09.00 tot 10.00 en 10.00 tot 11.00 plaatsvinden. Inschrijven van te voren is verplicht.

Hoeveel personen kunnen er mee doen aan deze Small Group les?
Per uur kunnen er 6 mensen meedoen. Dit in verband met de begeleiding die ik wil kunnen bieden.

Wat kost deze les?
Deze les kost per persoon per uur 8 euro.

Hoe kan ik mij inschrijven?
Inschrijven kan bij mij. Persoonlijk, via de mail, WhatsApp en elk ander kanaal. De inschrijving is voor een gehele maand aan trainingen. De inschrijving dient voorafgaand aan de nieuwe maand rond te zijn. Vol = Vol.

Fitness- en Voedingsschema’s

Zit je op je plekje bij je eigen sportschool? Wil je toch wat extra begeleiding? Dat kan.
Ik bied ook fitness- en voedingsschema’s aan waarbij je zelf aangeeft of je thuis of op een andere locatie traint en hoeveel tijd je hebt om te trainen of voeding voor te bereiden. Zo maak ik een schema dat past bij jouw situatie. Een trainingsschema kun je gemiddeld zes tot acht weken gebruiken. Wanneer je na deze zes tot acht weken nog steeds veel progressie (vooruitgang) maakt kun je hier mee door blijven trainen. Merk je dat je lichaam gewend raakt aan het schema, dan is het tijd voor een nieuwe!
Hetzelfde idee geldt voor voedingsschema’s. Ook aan een voedingsritme raakt je lichaam gewend en het omgooien hiervan zorgt voor extra resultaat.

Voedingsschema icl. lichaamsmetingen 6-8 weken: €45,-
Fitnesschema incl. lichaamsmetingen 6-8 weken: €45,-
Combideal (Fitness- en Voedingsschema voor 6-8 weken): €75,-

× Neem contact op