Disclaimer

Dit is de Disclaimer van Lifestyle Coaching SAR. Deze Disclaimer is voor het laatst gewijzigd op 05-02-2021.

Lifestyle Coaching SAR geeft u hierbij toegang tot haar website www.lifestylecoachingsar.nl.
Lifestyle Coaching SAR publiceert op deze website informatieve teksten, afbeeldingen en andere materialen.

De gegevens op de website van Lifestyle Coaching SAR zijn uitsluitend bedoeld om algemene informatie te geven over en rondom Lifestyle Coaching SAR. Lifestyle Coaching SAR spant zich in om de inhoud van haar website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud van de website op bepaalde punten onvolledig en/of onjuist is.

Voor op deze website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden aanvaardt Lifestyle Coaching SAR geen enkele aansprakelijkheid.

Lifestyle Coaching SAR is niet aansprakelijk voor schade ontstaan door het gebruik van, of door informatie aangeboden op haar website of door onvolledigheid op welke manier dan ook.

Alle rechten, waaronder alle intellectuele eigendomsrechten op alle inhoudelijke informatie en het beeldmateriaal op deze website, liggen bij Lifestyle Coaching SAR. Gebruik van deze informatie en beeldmaterieel is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Lifestyle Coaching SAR.

× Neem contact op