Mijn missie en visie

Ik sta voor het verbeteren van de mentale staat van de mens waarbij ik beweging en voeding inzet als middel om dit doel te bereiken, ongeacht hoe gezond en fit de mens op dat moment is.

Over mij

Ik ben afgestudeerd aan de opleiding Sport, Management en Ondernemen aan de Hogeschool van Amsterdam. Tijdens deze vierjarige opleiding heb ik voor mijzelf de focus gelegd op het behalen van verschillende diploma’s en het opdoen van kennis over fitness en voeding. Deze onderwerpen, samen met de mentale fitheid van de mens vormen voor mij een gouden driehoek: wanneer deze drie in balans zijn, ben je op je gezondst en gelukkigst.
Sinds 2017 ben ik actief in de fitness. Zo heb ik mijn FitVak A & B gehaald, gevolgd door mijn NSCA-CPT diploma. Sinds april 2019 heb ik ook het diploma tot Fitness Trainer Oncologie behaald. Hier vertel ik je meer over onder het kopje “Oncologisch Fitness“.
Voor de toekomst wil ik mijn kennis uitbreiden. Naast diploma’s ben ik ook veel bezig met het lezen van boeken en onderzoeken over verschillende aspecten van de gezondheid. Het up-to-date houden van kennis en leren vanuit verschillende denkbeelden vind ik belangrijk en ontzettend leerzaam.

× Neem contact op